Sunday, November 11, 2012

Head isadepäeva!

Vahepeal  käisime võistlustel Portoga, Porto oli tubli, sai 2.koha. Lotta oli tublim,sai essa. Vähemalt võit tuli perekonda :).
Trennis oleme ka usinalt käinud, 1 kord jäi vahele, Erkki ei jõudnud kahjuks.
Videodega endiselt mul mingi jama, kuna Erkki pole endiselt asja üle vaadanud!
Paar tundi vaaritasin täna köögis, kuna hommikul oli Facebook pannkookide ja muudest heast paremast täis laaditud, siis Erks arvas, et ka tal on täna siiski isadepäev. Porto ju ikkagist meie vastutusel ja hoole all. Ta siis meil nigu adopteeritud laps :p. Ning Porto isana on ka tema pannkooke väärt. Mõeldud tehtud :pannikad,muffinid ja pitsa.
Kõige õnnelikum oli selle üle koer , siis Erkki ning kõige õnnetum minu vöökoht :D.
Teadmiseks teistele, kes üritavad blenderiga glasuuri teha, siis see ei õnnestu :D!

Portol on mänguasju sadade eurode eest arvatavasti, aga tema lemmik on oma nätsutekk ja tühi veekanister. Hea oleks kui neid on 2,mida saab omavahel nööriga kinni siduda. Ning "laps" on rõõmus:D .
Eile käisime metsas jalutamas, Porto nagu ehtne jahikoer,nina ainult maas ja igale poole tahaks minna. Hiirepoegasi ka nii palju, keda on vahva taga ajada.
Ükspäev nägime kitse, Porto oli pigem rõõmus hoopiski, liputas saba ja tahtis taga mängima vist minna. Või siis tahtis ampsu võtta? Ilvese jälgi ka nägime, ma hakkasin kartma ja panime ruttu tuppa minema. Porto oleks meelsamini mööda jälgi edasi läinud.Potsu meil vaprake.



No comments:

Post a Comment