Saturday, November 26, 2011

Privetik!

Tervist kõikidele!
Kuidas Teil läheb? Mul läheb imehästi!
Oleme Paljassaare rannas jalutamas käinud, vanaisa juures pildistamas,vanaisa juures mängimas käinud kui Laura&Erkki lähevad pikemaks ajaks sinna,kuhu mind kaasa ei saa võtta.
Paljassaares avastasin hiirepesad,oii kui head lõhnad olin,läksin päris pööraseks, ei jooksnud enam palli järele,maius ka mind ei huvitanud. Läksimegi koju ära. Õigel ajal ka, Laura arvates, nii kui puuri sain, tuli suur hundikas. Ma oleks küll tahtnud mängida või kakelda.
Täna hommik algas minul ilusti! Mäletate seda russeli plikat siitsamast kandist? Nimi tal Snäki. Täna kohtusime teel parki, ja pargis julges Laura mind lahti lasta. Jooksime Snäkiga nagu pöörased,mängisime üksteisega,mängisime pulgaga,hoidsime kahekesi hammastega kinni ja jooksime koos. Nii vahva.Kahju, et perenaised meist pilti ei teinud:(. Vahepeal tuli kolmas koer(isane) seltsi,nuuskisin ja liputasin saba, aga nii  kui karvad turri läksid pani Laura mind rihma otsa. Ma suht armukade kui tuleb mingi isane seltskonda,kus on ka emased. Laura lalises küll rõõmsal häälel "Hästi", "Sõber" jne, aga lõrisesin ikkagi. Pärast mängisime jälle ilma rihmata. Siis jalutasime ja läksime koju.
Lisan pilte kui rannas jalutasime.







No comments:

Post a Comment